Jakby co to dzwoń, zawsze możesz na kawę wstąpićGdzie sie włóczysz...? W Głogowie byłem...kawę miałeś robićTrzeba przyznać, napisałbym tak pierwszy ale po co wychodzić na chamaJa pitole,ale żeś się Misiu roztył
czekam niecierpliwieja ma kilko co prawda tylko niedziela ale coś jest, właśnie zgrałem na kompa jutro kupie płytę zgram na DVD i wyśle do Rafała on będzie wiedział co z tym zrobić
W trakcie przenosin jest.Waldku, coś Twoja galeria na picassie umarła.
boisko do krykieta robisz ?A jakbyś przejeżdżał w okolicach Polkowic to zapraszam na herbatę do Eldisa ostatnio tam większość pogodnych dni spędzam:
Obrazek
bedzie tor off roadowy mam taka fajna gore z wykopu az korci zeby wjechac. ..boisko do krykieta robisz ?A jakbyś przejeżdżał w okolicach Polkowic to zapraszam na herbatę do Eldisa ostatnio tam większość pogodnych dni spędzam:
Obrazek
To jest tor przeszkód dla kucyka, a zimą lejemy wodę i ćwiczymy orliki hokejowe. Znaczy się pingwiny do NHLbedzie tor off roadowy mam taka fajna gore z wykopu az korci zeby wjechac. ..boisko do krykieta robisz ?A jakbyś przejeżdżał w okolicach Polkowic to zapraszam na herbatę do Eldisa ostatnio tam większość pogodnych dni spędzam:
Obrazek
no nawet był konkurs przecie o naklejke z tego zlotumiki666, a miały być?