Poczytaj na stronie naszej poprzednie relacje, jak są fajnie z humorem opisane.
To nie chodzi tylko i wyłącznie o trasę jaką my tylko pokonaliśmy, ale o całość, emocję zabawę.
Dasz radę - poczekamy.

thermos ,twoje poczynania były szeroko omawiane przez uczestników rajdowiska....kazdemu się wyrywało coś takiego jak:ja pier...e ale jedzie tym fordem,albo tak:zobacz,seryjny ford a jak zap.....la... lub też że w tej skorupie (czyt.jedynce) diabeł jakiś siedzi albo coMoglbym napisac, ale przejechalem niecałe pół trasy, próby były wymagające i czasochłonne. No i oprócz tego musiałem czekać aż ktoś mnie wyciągnie
Może spróboje coś napisać, ale nie liczyłbym na jakiś szybki termin, trochę jestem pozbawiony wolnego czasu ostatnio. Jakby ktoś napisał coś wcześniej, to może nawet lepiej.
Pozdro
Aj tam - tylko kawałek trasy robił fotkidobry z niego fotoreporter trza go zabierać
No ja chętnie zapodam foty ale net coś strasznie muli jak ogarnę to bedąSuper - trochę się tego w sumie uzbierało więc już znam całą trasę oprócz wysypiska.
No ja chętnie zapodam foty ale net coś strasznie muli jak ogarnę to bedąSuper - trochę się tego w sumie uzbierało więc już znam całą trasę oprócz wysypiska.
Bo w środku dla nas to wygląda na lajcik, ale włącz zapis w środku na jakiejś kamerce, posadź jakąś tam sobie żonkę (nie koniecznie swoją) a potem sobie posłuchasz że nie dla każdego to lajcik.Kurde, w realu te wykrzyze wygladaly znacznie grozniej