To pewnie Nivo, chwile po zgaszeniu się poziomuje i później zaraz po odpaleniu... ale nie jakoś długo po jednym i drugimMoże pompowanie amortyzatorów abo pompa paliwa? Czy to normalne?
Na Mazurskiej - przy aqua shopie.Wczoraj dwójeczka na Gdańskiej
Dzisiaj dwójeczka na Mazurskiej oba zielone w Szczecinie oczywiście
sporo zielonych dwujekWczoraj dwójeczka na Gdańskiej
Dzisiaj dwójeczka na Mazurskiej oba zielone w Szczecinie oczywiście
to Ty grom?Na Mazurskiej - przy aqua shopie.
no właśnie dwa to już dużo. jak zaczynałem jeżdzić explozją to widziałem jednego zreguły stojącego na parkingu ładna I na blachach ZPL bodajże. a dziś ze dwie trójki próbowały mi dorównać na "zamkowej"dyfrend sporo? Ja u nas w SZ-Nie widze Exa raz na miesiąc i to góra. Ostatnio właśnie dwa widziałem jednego dnia więc pomyślałem, że może ktoś z forum:D
A ja parę miesięcy temu (wrzesień) przez tydzień jeżdziłem po Szczecinie i okolicach (Binowo pole golfowe) i nic ,żadnego exa .no właśnie dwa to już dużo. jak zaczynałem jeżdzić explozją to widziałem jednego zreguły stojącego na parkingu ładna I na blachach ZPL bodajże. a dziś ze dwie trójki próbowały mi dorównać na "zamkowej"dyfrend sporo? Ja u nas w SZ-Nie widze Exa raz na miesiąc i to góra. Ostatnio właśnie dwa widziałem jednego dnia więc pomyślałem, że może ktoś z forum:D
czasem w zdrojach niebieską dwujke mijam. ...