Witam kolegów my dotarliśmy ekipa Pułtuska około 23 na bazie
Szczególne podziękowania należą się :
Kiełbasce Pułtusk " Getmor Zakłady Mięsne" (sponsor choinki ) za dostarczenie prowiantu dla uczestników i spory datek )
Jacek Ambrozik „AMBROZJA" (sponsor choinki) za fanty i opiekę nad Kiełbaska póki nie dotarliśmy(razem się pilnowali i razem kupili kalendarze )
"Góralom" za dotrzymywanie towarzystwa na OS i obsługę kociołka (jagódki były fajne)
"Arkowi Najderowi Gosi i Zosi" (Najland servis4x4) Za transport na Choinkę na ogarnięcie mojego EXA
Całej ekipie Pułtusk4x4 za reprezentowanie klubu i zasłużone III miejsce.
No i oczywiście kolegom z forum których miałem okazje poznać krótko bo krótko ale zawsze. Jacek4 zaczarował losy i wygrał fanty .
Ogólny bilans ekipy z Pułtuska nie jest zły :
Sławek Gogolewski Prezes Pułtusk4x4 i zajął III miejsce w końcowej klasyfikacji
Kiełbaska właściciel Z.M. Gemor zakupił fajny kalendarz z dziewczynami nawet je widzieliśmy .
Cała ekipa powróciła na własnych kołach niektórzy tylko zmęczenie ale imprezka trwała do rana u "Kiłbaski" nawet co niektórym odbiło i pojechali na polowanie .
Ja z Arkiem pod warsztatem zaliczyliśmy rów Landryną o dziwo sama się wydostała.
Ogólnie wielkie podziękowania dla wszystkich za uczestnictwo i dobrą zabawę. Szkoda że ekipa Exa nie wpadła na kartkóweczkę i golonkę (była przygotowana dla każdego nawet do domu jeszcze zjechała a mieliśmy sporo towaru ) na OS za bazą ale będzie jeszcze nie jedna okazja.
Myślę że możemy śmiało powiedzieć że Choinka była udana.
Jacek ładny przejazd widzielismy na tym OS jak na muldach w XJ przedni wal odpada. Naprawdę ładnie .
A jednak jest strata umnie zdechł telfon zalany i tylkodwa zdjecia uratowałem
Poznajecie ich
Ten OS był nasza bazą wypadową nietrzeb bylo gogli zakladac co by drogi niewidzieć Górale sie postarali