niech się wypowiedzą posiadacze tych gorszych silników![]()
No... kolega sobie grabi....SOHC ma więcej kucy to może i więcej spalić ale to niech się wypowiedzą posiadacze tych gorszych silników![]()
Dlatego pisałem, że brałbym pod uwagę wersję 3-drzwiową, która w zasadzie jest podobnie długa jak Ex 5-drzwiowyPrzy takim jamniku to raczej można zapomnieć o właściwościach terenowych. Producent podaje dla 5.7 spalanie 17litrów
niech się wypowiedzą posiadacze tych gorszych silników![]()
To przy tym 3drzwiowym dieslu zmieścisz się w liczbie 20l.Dlatego pisałem, że brałbym pod uwagę wersję 3-drzwiową, która w zasadzie jest podobnie długa jak Ex 5-drzwiowyPrzy takim jamniku to raczej można zapomnieć o właściwościach terenowych. Producent podaje dla 5.7 spalanie 17litrów
Adam, Rafał - nie grabi sobie, on ma taki silnik jak i my - ten lepszy a nie grzechotnika.SOHC ma więcej kucy to może i więcej spalić ale to niech się wypowiedzą posiadacze tych gorszych silników![]()
Jestem takiego samego zdaniaExy z SOHC pala mniej niz OHV chociazby dlatego ze mamy skrzynie 5 biegowa - wiecie ta lepsza - a porownujac same silniki to wiecej kucy = sie mniej deptania co obniza spalanie, wg mnie ofc