Znaczy Pan powiedział, jak zawsze, że samochód jego kolegi, kolegi nie ma w polsce.
Progi w stanie dobrym, silnik pali, auto niby jeździ
Nie wiem pojadę zobaczę i jak coś kupię. Nie chce się koleś zamienić (
Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuką jest zrobić to na bocznej
Witam
Dzisiaj oglądałem tą białą piątkę. Wygląda całkiem nieźle, ale trzeba go trochę wyczyścić. Silnik odpalił po dwóch tygodniach stania. Nie sprawdzałem jak jeździ. Mam wrażenie że na gazie się lepiej wkręca na obroty. Chyba się na niego zdecyduje. "Sile wyższej" też się spodobał
Pozdrawiam
Witam
Najwcześniej piątek lub sobota będę mógł go w dzień obejżeć i się nim przejechać. podejmę wtedy ostateczną decyzje. Zobaczymy. Podjade może jeszcze z nim do znajomego mechanika by się mu przyjżał.
Nie mam już do was siły. Czemu wy nie czytacie regulaminu???
Sniver specjalnie dla ciebie poniżej, a i stwierdzenie "samochody z ogłoszeń" nie dotyczy własnych ogłoszeń. Żeby było jasne: "1. Dozwolone jest zamieszczanie ogłoszeń w dziale GIEŁDA (z wyjątkiem "samochody z ogłoszeń") jedynie stałym użytkownikom, będącym częścią naszej społeczności, w związku z czym narzucamy limit aktywności użytkownika od 25 postów merytorycznych w innych działach. Limit ten dotyczy również użytkowników odpowiadających swoimi ofertami na zapytania w dziale KUPIĘ. "
Ostatnio zmieniony 2013-01-07, 23:01 przez RAFBOR, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Rafal
503 185 961 jak nie odbiorę to oddzwonię