wiec też teraz wszystko rejestruje
 wiec też teraz wszystko rejestruje 

jacek4
 jacek4

ale z dostępem możne być problem po maja być to takie "czarne skrzyni" ale POLAK POTRAFI
 ale z dostępem możne być problem po maja być to takie "czarne skrzyni" ale POLAK POTRAFI  

) ale jak biorę czasami do domu to fakt zapominam zabrać ze sobą, a jeżeli zostanie to już włączam... szkoda tylko że exy mają cały czas napięcie na zapalniczce a nie po przekręceniu stacyjki bo mój ma funkcje (wasz pewnie też) że podpięty pod zasilanie-po przekręceniu stacyjki automatycznie zaczyna nagrywać i odwrotnie, a że prąd jest zawsze to tak trochę bez sensu... wiem wiem że elektryk by to ogarnął ale...
 ) ale jak biorę czasami do domu to fakt zapominam zabrać ze sobą, a jeżeli zostanie to już włączam... szkoda tylko że exy mają cały czas napięcie na zapalniczce a nie po przekręceniu stacyjki bo mój ma funkcje (wasz pewnie też) że podpięty pod zasilanie-po przekręceniu stacyjki automatycznie zaczyna nagrywać i odwrotnie, a że prąd jest zawsze to tak trochę bez sensu... wiem wiem że elektryk by to ogarnął ale... jacek4
 jacek4

pisząc o gniazdku pomyślalem dokładnie o tym samymNie sprawdzałem tego górnego - dolne mi daje cały czas.
 że jutro muszę sprawdzić
 że jutro muszę sprawdzić 

jacek4
 jacek4

O tych płozach.....Dawid, film o czym?