A z Gdyni o ile nic mu nie stanie na drodze będzie leciał (ale wolno bo Ex już jak monster truck wygląda

starwind,
Czyżbyś się pozbyła Czarnego czy on już nie preferuje takich imprez.No dobra...przeleciałam SE te 20 stron i jestem pod wrażeniem.
Nie ukrywam, że brakuje mi tych starych, dobrych zlotów - z prawdziwego zdarzenia z całym klubem.
Czy ktoś jeszcze jedzie z Trójmiasta? Bo ja sama to się boję.
Nie wiem w jakim stanie na trasy jest moje Explo bo dawno nie wybywałam daleko.
Na wiosnę robię mu oględziny ale wiem, że coś szwankuje bo coś mi turkocze jak go odpalam. I co będzie jak się zatrzymam sama z dzieckiem i psem w połowie drogi? Apokalipsa!!!
Termin mi na pewno pasuje. Tylko boję się o stronę techniczną auta a boję się go oddać do mechanika przydrożnego bo niewielkie pojęcie mają o takich samochodach. Jedno naprawią inne popsują.
Awaryjnie się dopisuję. Ale awaryjnie![]()
Jak tam dołączanie do konwoju? Ktoś się zgłosił do Kankona? Znam chłopa osobiście i jestem pewien że będziecie zadowoleni z towarzystwaZałogi, które są zainteresowane "przystankiem" w salonie Forda w Katowicach proszę o info na pw.
Następne przystanki proponuje wyznaczyć w Częstochowie i Łodzi.
Jak widzę Łódź mamy ogarnietą
Z Cz-wy pewnie też się ktoś zgłosi a jak nie to postaram się sam to załatwić.Witam serdecznie ...
Salony Forda - super sprawa !!! Ja biorę na siebie Łódź - salon jest mniej więcej po drodze na Płock![]()
Jak potwierdzimy ten pomysł - jadę na oficjalną rozmowę![]()
Jak bedzie wiadomo ile załóg zbierze sie w Katowicach to bedzie wiadomo z jaką iloscią samochodów startujemy i czy warto zawracać sobie głowę.