trzeba poczekać na roztopy bo przynajmniej u mnie wycieczki lesne kończą się puki co zdobyciem paru minut na foto... aż ktoś ciągnikiem do mnie dojedzieI co nikt wiecej nie smiga sobie w wolnych chwilach ze temat umarl?

trzeba poczekać na roztopy bo przynajmniej u mnie wycieczki lesne kończą się puki co zdobyciem paru minut na foto... aż ktoś ciągnikiem do mnie dojedzieI co nikt wiecej nie smiga sobie w wolnych chwilach ze temat umarl?
jeżdżę jeżdżę... Eeee dupa tam, pewnie nie jezdzisz w ogoleDamian, nie ma komu zdjęć robic Ja z reguły sam jeżdżę więc nawet się nie zatrzymuję
A łopatkę w ręce, podkopać to na czym osiadł , dywaniki lub patyki pod koła i po śladach do tyłutrzeba poczekać na roztopy bo przynajmniej u mnie wycieczki lesne kończą się puki co zdobyciem paru minut na foto... aż ktoś ciągnikiem do mnie dojedzieI co nikt wiecej nie smiga sobie w wolnych chwilach ze temat umarl?
Zamykaj może drzwi jak po lesie jeździsz, bo drzewa kosiszOrłowa1.jpg
A zatrzymywałeś sie może na równicy w "KOLIBA POD CZARCIM KOPYTEM" ?Wrzucam trochę fotek z wypadów Wertepka po Ustroniu. Zdjęcia robione komórką, więc wybaczcie za jakość
To jak będę w okolicach to proponuję kawczakaJak najbardziejznam Czarcie Kopytko
Rewelacyjna karczma, choć grota bardziej pasuje