zawodowo to między innymi retusz i renowacja zdjęć, wiec obligatoryjnie Photoshop raczej opanowany, a ze i plastyki trochę liznąłem, to tak wyszłoVal_Lindemor, extra projekcik, zajmujesz się grafiką zawodowo? jakieś reklamy te sprawy ?

zawodowo to między innymi retusz i renowacja zdjęć, wiec obligatoryjnie Photoshop raczej opanowany, a ze i plastyki trochę liznąłem, to tak wyszłoVal_Lindemor, extra projekcik, zajmujesz się grafiką zawodowo? jakieś reklamy te sprawy ?
Patryku,generalnie raczej pracuje rastrowo, ale zdarzało się robić wektorowo w IlustratorzeA jpgi w krzywe potrafisz zamieniać?
A bo to chyba nie taka prosta sprawa.... Wiem że w corelu mozna tworzyć grafikę i zapisać ją w krzywych ale czy da radę konwerterować to nie wiemNie znalazłem łatwego sposobu ani programu do konwersji.
Dzięki Piotr, mam nadzieje, że chociaż tak odwdzięczę się w znikomy sposób wszystkim forumowiczom za pomoc, bo pojecie o mechanice mam raczej delikatnie rzecz ujmując umiarkowaneMnie też się bardzo podoba .... Ważne są zdolności plastyczne mimo programów kom. trzeba mieć to coś i ty Val_Lindemor masz.
Pozdrawiam