nie prawda ja mam 265/75/r16 ET-Zaraz, do Maliny to i tak najwieksze opony jakie możesz założyć to takie jak ma Wojciechow, czyli 265/70/16. Przy tych moich to musiałbyś przyciąć ciut Malinę
, ale czytam, że nie bardzo Ci sie to uśmiecha
nie prawda ja mam 265/75/r16 ET-Zaraz, do Maliny to i tak najwieksze opony jakie możesz założyć to takie jak ma Wojciechow, czyli 265/70/16. Przy tych moich to musiałbyś przyciąć ciut Malinę
, ale czytam, że nie bardzo Ci sie to uśmiecha
nie wiem czy się wyrobię na 11 jak dam radę to tylko na chwilę mam napięty harmonogram chłopak do komunii a jeszcze nie ma spodni a ja dowiedziałem się dzisiaj że w poniedziałek zacząć mam pracę ale w niemczechCzy ktokolwiek wybiera się w sobotę na małe spotkanie w Łodzi ???
ET- własnie jakie ? bo to kluczowa kwestianie prawda ja mam 265/75/r16 ET-
ale rozmowa była o Malinie Piotrka, a on u siebie ma fabryczne, czyli jednak nie wejdąz tego co mówił zenet to ma być et -5 rant opony równa się z nakładką plastikową błotnika
ale Gabarson ma u siebie felgi z ujemnym ET (tak zrozumiałem) przeto moje przypuszczenie, że u niego nie trą o plastiki... jak coś, to mnie uświadomcieGrześ a czym różni się II Gabarsona 95 z nakładkami od Piotrka 98 z plastikowym szaleństwem
Nowy kandydat na moderaPanowie, a jaki jest związek ostatnich postów z tematem...???