jacek4
 jacek4

to całkiem normalna przypadłośćdzisiaj zauważyłem, że powodem falowania jest załączanie się co chwila sprężarki od klimy.
 sprężarka daje obciążenie to na chwilkę obroty wzrosną i po chwili opadają
 sprężarka daje obciążenie to na chwilkę obroty wzrosną i po chwili opadają  jak się nie mylę to przy włączonej klimie cały czas nie będziesz tego zauważał albo się przyzwyczaisz tak jak ja
 jak się nie mylę to przy włączonej klimie cały czas nie będziesz tego zauważał albo się przyzwyczaisz tak jak ja  jedynie cisza jest zimą jak temp jest poniżej 6st C
 jedynie cisza jest zimą jak temp jest poniżej 6st C 
chyba nie do końcaJak masz nawiew na szybę przednią ustawiony to będzie się włączała automatycznie, przestaw nawiew inaczej i się uspokoi
 u mnie w II uspokaja się tylko w dwóch pozycjach czyli off i nawiew na twarz
 u mnie w II uspokaja się tylko w dwóch pozycjach czyli off i nawiew na twarz  a na reszcie sprężarka załącza się co chwile żeby była w "gotowości"
 a na reszcie sprężarka załącza się co chwile żeby była w "gotowości" 
 w hameryce klima ma dmuchać zimnym na zawołanie a nie po chwili
 w hameryce klima ma dmuchać zimnym na zawołanie a nie po chwili 

etam jak nie masz jak maszNo mogłem coś pomylić bo u mnie klimy nie ma już od lat
 tylko robi za dociążenie z przodu
 tylko robi za dociążenie z przodu  poza tym przy okazji nie grozi ci zatruwanie się grzybem z instalacji i wdychanie oparów wyciekającego chłodziwa
 poza tym przy okazji nie grozi ci zatruwanie się grzybem z instalacji i wdychanie oparów wyciekającego chłodziwa 
 517015460
 517015460