Wypada sie przywitac jako nowy... Witajcie więc wszyscy Powoli zaczynam poszukiwac pojazdu na co dzień i padło na Explo miedzy innymi... Mam nadzieje że uzyskam u Was pomoc w tej kwestii a zwłaszcza na co zwracać uwagę szczególnie. Mam jednego na oku i w środę prawdopodobnie będę oglądał. Byłby to drugi pojazd z Forda... zdecydowanie nowszy
Czasu mało a informacje potrzebne na jak najszybciej na czterołapach sie praktycznie nie znam. Jedyne co moge ocenić to czy zjedzona nie jest przez rudego. Mechanika w tym przypadku będzie juz czymś innym dla mnie
Ten "bandaż" jest dość interesujący przyznaje... Skarbonke to mam i drugi silnik do niej zaczynam robić więc coś do jazdy na codzień potrzeba ten jak dla mnie nie wyglada źle z zewnątrz
może i nie ale nie lepiej brać od kogoś z naszych gdzie masz praktycznie całą historie auta? tutaj przynajmniej ktoś napisze co boli explorera a jak kupisz z aukcji to dowiesz się o wszystkich bolączkach dopiero pod domem
Zielona Góra (i dalekie okolice) wita. Co do kupna - mają rację Ci co piszą
lepiej brać od kogoś z naszych gdzie masz praktycznie całą historie auta? tutaj przynajmniej ktoś napisze co boli explorera a jak kupisz z aukcji to dowiesz się o wszystkich bolączkach dopiero pod domem
Pozdrawiam Max
Jeśli coś się zacina-użyj siły, jeśli się urwie to znaczy, że i tak trzeba było wymienić