zrobiłem sobie bwm,ale nie takie prawdziwe tylko częściowe,tzn założyłem przełącznik na brązowym kabelku,czyli mam rozłączany przedni napęd np. podczas jazdy z reduktorem,nie podłączałem dodatkowego plusa ponieważ nie widziałem prawie żabnej różnicy między standartowym 4x4auto a tym z plusem na stałe (moje 4x4auto działa naprawdę b.dobrze-nie czuje się zwłoki w załączaniu przodu),ale nie o tym chciałem napisać,od momentu montażu tego przełącznika(jakieś dwa tygodnie) kilka razy zdarzyło się że podczas włączania 4x4 Low(przełącznik włączony-czyli obwód zamknięty) kontrolki od napędów zaczynają migać,przełączanie dodatkowym przełącznikiem bwm niczego nie zmienia,zauważyłem że kontrolki migają wtedy kiedy reduktor bardzo długo włącza 4x4low,dodatkowo dzisiaj ciągnąłem Lublina

z rozwalonym silnikiem i towarem na pace-ważył jakieś 4t,więc włączyłem 4x4low i kontrolki znowu migały,a później w ogóle zgasły,reduktor był włączony i działał,prędkościomierz nic nie pokazywał i jechałem cały czas na jedynce chociaż wajcha była na D

,po zatrzymaniu wszystko wróciło do normy.
czy ktoś ma jakieś pomysły

tel. 606414212