Dzięki chłopaki. Mam nadzieję że jutro już będzie po kłopocie.
A przy okazji, tak u mnie wygląda właz inspekcyjny do pompy paliwa.
Mówiłem że tak będzieUszczelniacz ogarnięty. Wygląda na to że nie cieknie, łożysko ok, dekiel olej trzyma a sama operacja dzięki Rafborowemu manualowi prosta i przyjemna.
To gratulacje.Uszczelniacz ogarnięty. Wygląda na to że nie cieknie, łożysko ok, dekiel olej trzyma a sama operacja dzięki Rafborowemu manualowi prosta i przyjemna.
z jednej piasty mogę Ci wysłać, jak znajdę więcej to dam znać. Przydaje się trzymanie starych gratówKoledzy drodzy, czy któryś z Was nie posiada zbędnego zapasu szpilek do przedniej piasty drugiej generacji Fordzika?
Potrzebuję raczej 10 sztuk i taniej niż w Olkuszu (23zł/szt). Dziś pękła jedna a to już piąta w moim aucie. Okazało się że bije mi lewe przednie koło, było nie dokręcone. Mechanik po wymianie klocków musiał krzywo nakręcić trzy nakrętki a one wyrobiły gwint. No i dziś jedną urwałem. Postanowiłem wymienić wszystkie szpilki i nakrętki na przodzie. Kurczę że wszystko przed zlotem![]()
Poratuje ktoś ?
A może wiecie gdzie kupić taniej?
nie... nie od pajory... mam dwie piasty zużyte... wybije szpilki, wyjmę czujniki... i jakoś Ci podeśle... będziesz miał na zapas...Robercik to DHL i do Płocka ślij![]()
Koszty pokrywam oczywiście.
aaaaaaaa.....ale nie z pajorki?