Heh... ja z tych, co gustują w zieleninie więc wyżrę Wam wszystkie ogórkiudało nam się pozyskać sponsora, który ufunduje nam na grilla kiełbasę, kaszankę, karkówkę, boczek oraz smalec i ogórki

Heh... ja z tych, co gustują w zieleninie więc wyżrę Wam wszystkie ogórkiudało nam się pozyskać sponsora, który ufunduje nam na grilla kiełbasę, kaszankę, karkówkę, boczek oraz smalec i ogórki
Oświećcie mnie na czym polega wykroczenie ciągając Ex'em na lawecie Ex'a, bo być może żyję w błogim stanie nieświadomości, targałem niezliczoną ilość razy Ex'y i tympodobne jeepnięte za sobą na lawecie, a krokodyle czyhają za każdym rogiem??Z lawetą to taki żart Rafcia był , bo przecież wiadomo ile można kg ciągnąć.
Ex Exa na lawecie ciągnący to 5000 pln od krokodyli i parking.
TO mi się wydawało być oczywiste, że jeżdżąc zestawem o DMC < 3,5t ma się Viatoll, jak również chociaż B+E....Bondek taki zestaw to podlega już pod opłaty viatoll .
Z tego co wiem, przy sporej cześci czytników Viatoll nie ma kamer, więc może tym razem się upieczeja się zastanawiam czy mi nie przyjdzie do firmy bo ostatnio jechałem trafficiem z przyczepką
Teraz to już chyba pojedzie na zlot w takim stanie jak jest.Bondek, a Ty się coś odgrażałeś, że weźmiesz podest do wykrzyży dla Jacka ode mnie. Odwołałem Roberta, żeby nie jeździł z Warki specjalnie.. a tu czas płynie i za chwilę gucio z tego będzie.
ViaToll to jedna sprawa . A druga to pojazd ciągnący nie może ważyć mniej niż przyczepa i jej ładunek .Oświećcie mnie na czym polega wykroczenie ciągając Ex'em na lawecie Ex'a
Czy możesz wskazać ten przepis?A druga to pojazd ciągnący nie może ważyć mniej niż przyczepa i jej ładunek .