Speedo, ale co po miedzi innej niż 6 (w sensie o większej średnicy, np. 8 ), skoro reduktor który polecasz ma "średnica wejścia Ø 6"?generalnie polecanie "jednostki sterującej" to jakby niepełne rozwinięcie tematu, poza tym wszystkie jadą w miarę równo obecnie i nie ma wielkiego znaczenia, czy to będzie tech, diego stag zenit agis czy inny wynalazek, ja jakbym sam nie grzebał bym wybrał jakąs, którą w pobliżu umie ktoś ogarnąć, kolega z Piotrkowa może KME mu będzie łatwiej z Kutna wziąć? bo co mu to da jak wstawi najlepsiejszy pod sloncem sterownik za milion ze zlocona obudowa jak w komplecie będzie alaska i waldusie na miedzi 6 a zaangażowanie Pana Gaziarza ograniczy się do autokalibracji i "beziesz pan zadowoloooony"
hm porównanie hany do magika chyba lekko nietrafione, keihin może, może od razu kit BRC za piątaka, też można, ja polecam hany bo nie lubię wiercić, jak ktoś lubi to zawsze można barracude dac
Mój Ex pali 9 litrów benzynki w trasie
Ot to właśnie się zastanawiałem nad Stagiem lub KME , dziękisekwencja napewno i napewno stag lub KME łatwy w montażu dobre dojście do softu i informacji o tych instalkach
Dzięki Speedo jutro zadzwonię tam ,pozdrawiama może ze Zgierza, pomylilo mi się
Firmowy warsztat KME (8:00-16:00)
95-100 Zgierz
Ul. Lipowa 15A
tel +48 (42) 719 05 73
montaż zależy od warsztatu, dzień lub dwa zwykle, półka cenowa za konkret instalację nie jakiś badziew zdruta to będzie z ponad 3kjeszcze tylko jaka to półka cenowa w sensie całość z montażem i jak długo trwa montaż