Ja do tyrana zapodalem od jakiegoś deyhadsu chłodnicę z 2 wiatrakami i na tych kolach czasem sie drugi załączy na moment {ale musi być ostro} .Interesuje mnie bardzo ta sprawa chłodzenia komory silnika w fordzie {i niedostateczności chłodzenia gdy zrezygnuje się z wisko} Jest więc bardzo możliwe że ten patent z doprowadzeniem dodatkowego nadmuchu grawitacyjnego" ala snurklem to nie taki zły pomysł . Radek te dwa wiatraczki dadzą rade na bank .
Jest więc bardzo możliwe że ten patent z doprowadzeniem dodatkowego nadmuchu grawitacyjnego" ala snurklem to nie taki zły pomysł
tu nie tyle chodzi o doprowadzenie powietrza wlotem na masce, co odprowadzenie gorącego powietrza z komory silnika to też będę ćwiczył. Wiatrak pod maską plus osłona na wierzchu i zadanie wiatraka to odessanie powietrza poza komorę silnika.
Remont SOHC in progress... the end...
...Cars don't talk back they're just four wheeled friends now...
tak przełącznik 3 pozycje nie wiem jaki dostaniesz bo można zrobić to na 2 przekaźnikach jeżeli przełącznik będzie dość mocny masz wogóle coś kupione oprócz wariatów ?
Odessanie a ua . Na marginesie a widzialeś wiatrak na masce otwierany {podnoszony } razem z maską .Gość kupował ze stanów dedykowany do explo .Budował skorpiona w zielonej Górze .Przestałem śledzić poczynania , teraz sobie przypomniałem jak poczytałem twój wątek .
Kojocie, czujnik ten dwuzakresowy, a zatem 3 pinowy. Generalnie ten wlacznik nie bedzie za mocny, wiec wszystko trzeba na przekaznikach. Gratow nie mam zadnych, jutro w intercarsie chcialem co nieco kupic.
P.s. pisze z telefonu wiec bez polskich literek.
z opisem do których pinów przekaźników się wpinać ja lewy jestem z prądu
jak mocne przekaźniki dać na wiatraki ? One przy starcie pewnie biorą jakiś potwornie duży prąd, dopiero jak się rozkręcą to obniżają trochę pobór. 40A ? 50? 70?
kurcze, gdzie nie czytam to jest info, że start wiatraka pochłania potworne prądy, potem jest już spokojnie, ale zanim się rozpędzi to potrafi narozrabiać jak źle dobrane składniki są