Olechów Janów to ja i wcale się nie rozmnożyły bo mój jest na Janowie od 3 lat.jestem w szoku w łodzi się rozmnożyły exy wczoraj na sienkiewicza około 19 i dzisiaj 16 osiedle olechów przy hetmaniskiej czyje to pojazdy
Pozdrawiam.
Olechów Janów to ja i wcale się nie rozmnożyły bo mój jest na Janowie od 3 lat.jestem w szoku w łodzi się rozmnożyły exy wczoraj na sienkiewicza około 19 i dzisiaj 16 osiedle olechów przy hetmaniskiej czyje to pojazdy
 a że miałem jakieś browarki w samochodzie no i sklep był niedaleko to posiedzieliśmy chwilę i pogadaliśmy
 a że miałem jakieś browarki w samochodzie no i sklep był niedaleko to posiedzieliśmy chwilę i pogadaliśmy  za co wielkie dzięki dla niego
 za co wielkie dzięki dla niego 
 starwind
 starwind

A to mój zielony stwór. Ucieszy się, jak mu opowiem, że ktoś go zauważyłA czyj to EX parkowany jest na Konstruktorskiej w Wa-wiez wielkimi białymi napisami Fan Klubu ?

MirEx68
 MirEx68

lekwp
 lekwp

Plus jeden czajnik na parkingu.28/30 czerwca widziałem 30 exów w okolicy płocka , ciekawe czy mnie widzieli

![cheerleaderkid [smilie=cheerleaderkid.gif]](./images/smilies/cheerleaderkid.gif) 
  ![kisslips [smilie=kisslips.gif]](./images/smilies/kisslips.gif) 
  ![sleeping [smilie=sleeping.gif]](./images/smilies/sleeping.gif) 
  ![stickwhack [smilie=stickwhack.gif]](./images/smilies/stickwhack.gif) 
  ![cheerleaderkid [smilie=cheerleaderkid.gif]](./images/smilies/cheerleaderkid.gif)
 jacek4
 jacek4