co lepsze, że moderatorzy równo kasztanią, zamiast wątek utrzymać w porządku i wydzielić ten śmietnikAleż ten kasztanowiec wyrósł w zawrotnym tempie

co lepsze, że moderatorzy równo kasztanią, zamiast wątek utrzymać w porządku i wydzielić ten śmietnikAleż ten kasztanowiec wyrósł w zawrotnym tempie
Popieram Atyllę , Bicza Bożego.co lepsze, że moderatorzy równo kasztanią, zamiast wątek utrzymać w porządku i wydzielić ten śmietnikAleż ten kasztanowiec wyrósł w zawrotnym tempie
Ależ ten kasztanowiec wyrósł w zawrotnym tempieKojotkowo-Ivkowe fotence bez retuszu i selekcji![]()
, człowieki, co Wy za nawóz stosujecie?
(pytanie retoryczne), ale ja nie o tym. Chciałbym skomplementować Kojotowe stadko
za wytrawną fotorelację, dzięki której nieobecni mogli zakosztować przedniej atmosfery, a obecni w końcu zobaczyć swoje "pociechy" z innej perspektywy niż za kierownicy. Rasowa i kompletna fotorelacja
Kojot nie czepiaj sie..... przecież widzisz że pijanyelektryk13a, to nie ten dział
No to ja nic nie wiem
No to poprawiny w SzczercowieRobert widzimy się niedługo z rodzinkami do zobaczyska pozdro dla zlotowiczów ( bracia hahhahhhahha )