Ja myślałem że te modele miały tylko 3.3D co chodzi genialnie.... Taka prawie ciężarówkaJa miałem takie cosik

Ja myślałem że te modele miały tylko 3.3D co chodzi genialnie.... Taka prawie ciężarówkaJa miałem takie cosik
połowa ludzi w Range roWerach tal ma. chyba też sobie tak zrobie
może Dawid kulasy wystawia za landrynespaniem w bagazniku lipa.. w exie to luksus na rybach... ale Dawid mowi ze daje rade heheh
Dokładnie tak! Przejeździłem już w swoim życiu kilkanaście autek, różnych marek. Od tych niby super awaryjnych (Alfa Romeo 164), na które nie dam złego słowa powiedzieć po te sztandarowe "gniot se nie łamiot sia" (Mercedes , BMW, VW) od których szybciej wyłysiałem i byłem szczęśliwszy kiedy je sprzedawałem niż kupowałem. Od kilkunastu lat jestem w "stajni" Forda i nie narzekam. Kolejny Ford w drodze. Po prostu trzeba próbować i znaleźć "to swoje".każdego się będzie chwaliło... tylko trzeba dobrze trafić
ja tam kiedyś czytalem o innych noclegowniach David'ainteligentnego na temat spania w disco
Trzeba drzwi z tyłu otworzyć i mieć przyczepkę - wtedy miejsca do spania wystarczymoze i wystawia.. ale ja jakos sobie nie wyobrazam zebym tam spal... chyba ze jednak model z 2001 rozni sie pod tym wzgledem od starszych...
ale ja cos wymysle... musi sie dac jakos komfortowo wyspac w takim duzym aucie