Ja podmieniałem licznik sam.. trzeba zegary rozebrać do zera.. włącznie ze wskazówkami i tarczami
Później tylko trzeba wskazówki ustawić bo same się nie ustawiają
Ostatnio zmieniony 2013-08-24, 14:15 przez SZCZooR, łącznie zmieniany 1 raz.
And if you're not down with that I got two words for ya...
SUCK IT !!!
Jako że moja małżowina ma zapędy rajdowe to powoli się przymieżam do zamontowania dodatkowych zegarów. Myślałem o oleju w ASB i temp wody. Podpowie ktoś jakie zegarki (najlepiej wraz z czujnikami) nabyć aby było tanio i dobrze? Konstruował będę konsolę pomiędzy fotelami i tam mam zamiar je umieścić.
Patryk - to zależy - jak chcesz sprzedać to nic nie rób, jak chcesz tanio to taki komp z pomiarem 3 temperaturek z 3 czujników, i sam sobie podpisujesz który o czym mówi, a jeżeli z tego co widzę i exa macie dle siebie to wywalaj do zsypu ogłoszenie z działu sprzedam, kupuj obudowę na słupek kierowcy z trzema dziuplami, trzy zegary indiglo, a do tego czujniki, potem adaptery do ich zamontowania (trójniki, gniazda itp) i potem masz full.
Mów że Henryk zostaje.....
Ogłoszenie zostaje tylko wartość (i cena) auta podskoczy
Komputerek mnie nie kręci, ani zegary przy głowie, to nie sportowa bryka żeby mieć odczyty fullciągle online. Okrągłe, wskazówkowe bez podświetlenia gdzieś gdzie nie będą przyciągały wzroku i rozpraszały na codzień. Tanie a w miarę dokładne.