tez dziasiaj bylem w Płocku.  Nawet myślałem o Patryku, ale czasowo to czarna dupa była. ?..
 tez dziasiaj bylem w Płocku.  Nawet myślałem o Patryku, ale czasowo to czarna dupa była. ?.. 

Uuuu....to by był miting w mordę jeżaKuzwa.....tez dziasiaj bylem w Płocku. Nawet myślałem o Patryku, ale czasowo to czarna dupa była. ?..

czerwona bida wczoraj zniknęłą. Ciekawe czy sama czy na lawecie, bo ostatnio to już sporo krwawiła z łączenia silnik/skrzyniadwie porządne fury obok siebie
ale ta bida czerwona to już mchem zachodzi

karolb863
 karolb863

,ktoś od nas?
 ,ktoś od nas? Kankon
 Kankon

To niestety ja .... zgubiłem kółkoWczoraj,wyjeżdżam z Częstochowy w kierunku Katowic,a na pasie w przeciwnym kierunku korek,dlaczego,ano dlatego że jakąś zieloną dwójkę pakowali na pomoc drogową, ,ktoś od nas?

jacek4
 jacek4

A które kółko i z jakiej przyczyny ? Witaj w klubie trójkołowców.To niestety ja .... zgubiłem kółkoWczoraj,wyjeżdżam z Częstochowy w kierunku Katowic,a na pasie w przeciwnym kierunku korek,dlaczego,ano dlatego że jakąś zieloną dwójkę pakowali na pomoc drogową, ,ktoś od nas?

Kankon
 Kankon

Lewy tył a przyczyna ... no cóż wychodzi na to, że poluzowane śruby.A które kółko i z jakiej przyczyny ? Witaj w klubie trójkołowców.
 bo sprzedał mi felgi bez jednego kołpaczka, a właśnie to kółko zgubiłem. To było jedyne koło z bezpośrednim dostępem do śrub i dziwny trafem akurat na tym "poluzowały" się śruby.
 bo sprzedał mi felgi bez jednego kołpaczka, a właśnie to kółko zgubiłem. To było jedyne koło z bezpośrednim dostępem do śrub i dziwny trafem akurat na tym "poluzowały" się śruby. karolb863
 karolb863

,ale skoro to wina Decani to właściwie się nie zepsuł
 ,ale skoro to wina Decani to właściwie się nie zepsuł 
 MirEx68
 MirEx68

.
 .