A no tak.. rzeczywiście musi być jakoś jeszcze kabel od termometru.
Ale sam kompas chyba się mieści w tym ustrojstwie.. ??? Czy tak?
On powinien przy wyłączonych światłach mocniej świecić, a przy włączonych słabiej ...a rozpracowaliście czemu w tym kompasie nic nie widać dopóki się swiatel nie wlaczy?
Świeci mocniej jak podkręci się podświetlenie tablicy tzn.tak było u mnie do tej pory bo od jakiegoś czasu zamarło na amenOn powinien przy wyłączonych światłach mocniej świecić, a przy włączonych słabiej ...a rozpracowaliście czemu w tym kompasie nic nie widać dopóki się swiatel nie wlaczy?
podrzuć może jakąś fotkę tych kabelków bo sam nie wiem jak się do tego zabraćWitam, wszystkich potrzebuję opis podłączeń do kompasu o którym, jest mowa na forum udało mi się to uruchomić znalazłem plus stały , plus po zapłonie, nawet wejście od światła postojowego nie wiem tylko jak do tego jest podłączony czujnik temperatury zewnętrznej czy 1 pin a drugi do masy czy obydwa piny czujnika idą do urządzenia bo ogólnie to udało mi się poprzez pierwszą kombinację tzn pin do masy a drugi do urządzenia i temperatura się pokaże nawet realna i reaguje na zmianę temperatury przez ok 10 min po tym czasie się blokuje i nie reaguje na podwyższanie temperatury powietrza tak jakby się zawieszało ? Proszę o pomoc.