Szanowni.
Powiem, że jest "ruch w interesie" - zapisy po mału się rozkręcają.
Mam do Was prośbę o rejestrację w formularzu zgłoszeniowym.
Musimy mieć wiedzę o ilości uczestników. Związane jest to chociażby z ilością jedzonka, które musimy ogarnąć na imprezę.
Zachęcam też do zamawiania koszulek imprezowych. Wiem, że pora roku nie zachęca do epatowania podkoszulkiem ale to, jak sądzę, fajna pamiątka z imprezy.
Nasi najważniejsi goście - dzieci z DD dostaną koszulki z "automatu". Mam nadzieję, że będzie to coś co im przypomni o WSPANIAŁEJ zabawie. Będzie wspaniała, bo wiem, że się o to zatroszczycie

.
Koszulki zamówione do 15 listopada będą wykonane napewno. Po tym terminie nadal będę przyjmował zamówienia ale z przyczyn technicznych mogą nie zostać wykonane (z braku czasu - choć przemiły człowiek z drukarni powiedział, że zrobią co się da

Cały czas zbieram chętnych do transportu dzieci na Kuklówkę.
O ile Walendów i Kostowiec cięszą się jako takim zainteresowaniem o to z Tarczyńską w Warszawie jest nieco gorzej. Najfajniej było by gdyby duża grupa uczestników zajechała pod każdy z DD, bo to robi duże wrażenie na dzieciach

.
Mam jednak przeczucie, że jak zawsze się uda
Z innej beczki......
Jestem bardzo miło zaskoczony życzliwością ludzką z jaką się spotkałem.
Słuszna sprawa otwiera ludzkie serca :laugh:
Zupełnie obcy ludzie, nie związani z "branżą" 4x4 kontaktują się z nami deklarując mniejszą lub większą pomoc.
Serce rośnie.
Nieraz już pisałem, że bez WAS nic by się nie udało zrobić i będę to zawsze powtarzał, bo to prawda

.
Zgłaszajcie się.
Wypełniajcie formularz.
Piszcie do mnie jeżeli macie pytania. Jak będę mógł to odpowiem.
DAMY RADĘ