no właśnie,ale to mogłeś sam zrobić przypadkowo.THEFT Detected - wykryto kradziez
Vehicle Immobilzed - pojazd unieruchomiony
no właśnie,ale to mogłeś sam zrobić przypadkowo.THEFT Detected - wykryto kradziez
Vehicle Immobilzed - pojazd unieruchomiony
Jam mam identyczne objawy - ma gazie załącza się kontrolka - myślałem że to coś z instalacją LPG - ale może nie??witam u mie są te same obiawy zmienia bieg ipłynnie ale ostatniego nie zapina na sztywno. ale po resecie kompa do puki jade na bęzynce to jest ok zapina na sztywno ,ale jak przełącze na lpg. to po jakims czasie zapali sie check engine i (D) znika robiłem pare razy reset kompa i zawsze ta sama sytuacja. Chyba musze jezdzic na bęzynce
dzisiaj po resecie kompa było dobrze jakies 50 km zapinał na sztywno i nagle pod górke zredukowałi juz potem nie zapinał na sztywno jezdziłem na bęzynie acha wymieniłem mawet modulator na nówke i nie pomogłoJam mam identyczne objawy - ma gazie załącza się kontrolka - myślałem że to coś z instalacją LPG - ale może nie??witam u mie są te same obiawy zmienia bieg ipłynnie ale ostatniego nie zapina na sztywno. ale po resecie kompa do puki jade na bęzynce to jest ok zapina na sztywno ,ale jak przełącze na lpg. to po jakims czasie zapali sie check engine i (D) znika robiłem pare razy reset kompa i zawsze ta sama sytuacja. Chyba musze jezdzic na bęzynce
Co koledzy myślicie o tym - jechać do gazownika - czy szukać błędu w skrzyni biegów?