CZEŚĆ FORDOWICZOM
zwariowała mi asb ,najpierw jakby się lekko ślizgała a teraz to już kaplica wstecznego brak a na neutralu jedzie do przodu, poprostu ten samochód sie na mnie mści.tydzien czasu cacy a potem masz .tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 2008-02-29, 19:13 przez smaj, łącznie zmieniany 1 raz.
w tym wypadku mało prawdopodobne żebym się mylił niestety.dodatkowo nie możesz tak jeździć(jeżeli jeszcze auto jedzie)bo rozwalisz całą skrzynię.
na tą chwilę musisz kupić zestaw naprawczy skrzyni i przekładki tarcz,czyli jakieś 700zł + robota.
TAK PANOWIE ALE TĄ SKRZYNIE DWA TYGODNIE TEMU ROBILI MI W AUTO SERWISIE SKRZYN AUTOMATYCZNYCH W GLIWICACH .TO JAKAŚ PARANOJA TRZECI RAZ JUZ JEJ NIE DAM RADY WYCIAGAĆ .
CHYBA SIĘ PODDAM Z TYM SAMOCHODEM
ALE NAJPIERW IM GO DOSTARCZĘ.
POCHWALIŁEM CHŁPAKÓW ZA ROBOTE I CO.
MAM EXPLORERA OD WAKACJI A JEZDZIL MOZE MIESIĄC .CO MOZE BYC PRZYCZYNĄ TAKIEJ AWARII SKRZYNI JAK BYŁA ROBIONA NIEDAWNO.
DZIĘKI ZA PODPOWIEDŻ ALE MNIE DOBIŁA
Ostatnio zmieniony 2008-02-29, 20:34 przez smaj, łącznie zmieniany 2 razy.
jest też opcja że jak wymieniali ci przekładnie satelitarną wstecznego(zrozumiałem że to ci podło poprzednio)to źle coś poskładali.w zasadzie jak skrzynka była tydzień temu rozebrana i wszystko było posprawdzane to niemożliwe że już zdążyłeś spalić tarczki.w tym wypadku będziesz miał przeprawę z tymi chłopakami co skrzynkę składali.będą ci wciskać wszystkie kity jakie znają.
Explorer '99 4.0L V6 + LPG, zawiecha +2" up .......... na razie
SHREK '09 4.0 V6 OHV
Stworzyłem POTWORA
Miał być jeszce Sport ale się nie udalo więc jest SHREK
no ale każdy ma prawo sie pomylić. a czasem zbieg okoliczności i coś jeszcze poleciało
chyba że robili kapitalke to fakt nie ładnie
[ Dodano: 2008-02-29, 23:21 ]
a co do kodeksów to wiem jak jest, bo najpierw siora je wkuwała, a teraz kobitka szykuje sie na egzamin na aplikacje
SHREK '09 4.0 V6 OHV
Stworzyłem POTWORA
zrozumienie zrozumieniem, ale "filozofia historii prawa" czy "historia filozofii prawa" ????????
SHREK '09 4.0 V6 OHV
Stworzyłem POTWORA