chodzi Tobie o "Recall'e" ? bo to że był rozbitkiem w USA nic już chyba Tobie nie dasprawdzić mój VIN w carfaxie? Patrzyłem że mam 2 "ważne" informacje
w sumie musząmam na tempomat ale czy naprawią w blisko 20 letnim aucie?
dobrze się zorientowałeśZ tego co się orientowałem to grozi to pożarem
sęk w tym że używanie nie ma wpływu bo auta najczęściej zapalały się właśnie na postoju gdzieś na parkingu lub w garażu... odłącz wtyczkę żeby nie robiła ewentualnego zwarcia lub jedź na wymianę zanim będzie za późnoczęsto używam tempomatu.
Żeby klient się nie zorientował.deeppl, a tak przynajmniej autko umyją
Ja tam jakieś 3 lata temu robiłem i były części wymieniali też coś w fotelu kierowcy, po wymianie oczywiście musiałem sobie sam wyregulować tempomat bo linkę po prostu bezmyślnie założyli (miałem też wymianę linki).Byłem dziś w ASO. Gość się uśmiał że o 18 lat się spóźniłem i ogólnie że sobie chyba jaja robię. Lecz nalegałem żeby sprawdził i niby przyjął zgłoszenie ale od razu powiedział żebym nie liczył na za dużo bo już dawno pewnie niema części. Zobaczymy ma zadzwonić jak się dowie czegoś.
hehe, nie dlategoŻeby klient się nie zorientował.deeppl, a tak przynajmniej autko umyją
No bo wcześniej pojeżdżą sobie w terenie ...
Chyba nie w każdym serwisie, bo w Eurocar Kraków nie umyli mi po wykonaniu recallahehe, nie dlategoŻeby klient się nie zorientował.deeppl, a tak przynajmniej autko umyją
No bo wcześniej pojeżdżą sobie w terenie ...Każdy serwis myje auto po wyjściu od nich
To jakiś dziwny w takim razie bo każdy szanujący siebie serwis myje auto jak kończą pracę (chyba że tego sobie nie życzysz), np w mercedesie dają jeszcze miętówki w eleganckim metalowym pudełeczkuChyba nie w każdym serwisie, bo w Eurocar Kraków nie umyli mi po wykonaniu recallahehe, nie dlategoŻeby klient się nie zorientował.
No bo wcześniej pojeżdżą sobie w terenie ...Każdy serwis myje auto po wyjściu od nich