http://allegro.pl/mini-komputer-spalani ... 96521.html
Jak wygląda sprawa podłączenia pod to czujników od zegarów, które już mam ? czyli temp oleju silnik, skrzynia, ew. voltomierz ? Będą chciały z tym gadać ?

Wiesz jak zobaczy to może się przerazi i w końcu sprzedaAdrian, czasami lepiej nie wiedzieć i jechać sobie spokojnie
przez OBD nie wyciągniesz temperatury oleju skrzyni i silnika (co najwyżej temp wody), podobnie jak ciśnienia olejuJa miałem takie ustrojstwo montować, ale ostatecznie zakupiłem adapter OBD ELM-327 (firmy Vgate) na Bluetooth i program Torque na androida - super rozwiązanie, bo można sobie nawet temp ASB monitorować
Rad-T, temperatury oleju (ciśnienia nie pamiętam, a nie mam już jak sprawdzić) - owszem - nie wyciągniesz, ale temp. oleju ASB jak najbardziej wyciągniesz. Jest na to (Ford) extended PIDprzez OBD nie wyciągniesz temperatury oleju skrzyni i silnika (co najwyżej temp wody), podobnie jak ciśnienia olejuJa miałem takie ustrojstwo montować, ale ostatecznie zakupiłem adapter OBD ELM-327 (firmy Vgate) na Bluetooth i program Torque na androida - super rozwiązanie, bo można sobie nawet temp ASB monitorować
jesteś pewien? bo mi się wydaje że idzie odpowiada za to chyba TRANS.TFTprzez OBD nie wyciągniesz temperatury oleju skrzyni