[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9n1dptH5LSY#t=94[/youtube]
Ooooooooooooo taaaaak, tylko audika bym na golfa zamieniłNie wiedzieć czemu, ale na widok bmw lub audi człowiek ma od razu mordercze myśli
ciekawe komentarze są pod filmemNie tylko kierowcy BMW bywaja agresywni - tu w rolil glownej Ford Explorer wraz z kierowcą. Miesce sytuacji Gdansk, czas 16 grudzień 2013 (nie sugerować się datą na nagraniu - data w kamerze nie ustawiona poprawnie, niestety brak dźwięku, był wyłączony w kamerze)
- 0:25 - zatrzymuję się na światlach za ww Fordem; ruszamy i tu widać kierowca przede mną ma jakiś problem, bo blokuje mnie co chwila hamując
- 0:49 - wyprzedzam go stwierdzając, że kierowca jest pewnie rozchwiany emocjonalnie albo ma inne mentalne problemy i lepiej go zostawić za sobą
- 1:25 - widać samochód zrównuje się ze mną. Kierowca Forda krzyczy coś i gestykuluje w moim kierunku
- 1:45 - dojeżdżamy do kolejnych świateł; Ford skutecznie zajeżdza mi drogę, kilkukrotnie zmieniając pas.
- 1:55 - zatrzymujemy się. Kierowca (w "pięknym" wdzianku sportowym pewnej znajnej firmy na litere A) wysiada, idzie w moją stronę wykrzykując coś. Przez uchylone okno słyszę wulgaryzmy kim to ja nie jestem i czego to on mi nie zrobi jeśli jeszcze raz SIĄDĘ MU NA ZDERZAKU (???!!!). Uderza ręką w szybę, szarpie za klamkę i rzuca czymś we mnie. Wsiada do swojego samochodu i odjeżdża, tu zmieniając pasy już bez kierunkowskazów. Dopiero po dłużej chwili orientuję sie czym we mnie rzucił.
Efektem spotkania jest urwana klamka w moim samochodzie, która to wpadła przed otwarte okno.
tego nie widziałem bo oglądałem filmiki proponowane po obejrzeniu na stronie ( a tam nie ma komentarzy)Paweł - tam jest opis nawet
PZ4868Lwykadrować i odczytać rejestrację...
Jak ja tak mam , to jest dla mnie sygnał że jest źle.explorerem (może z innego miasta) pewnie jechal jak ciota srodkowym pasem i ten czerwonym trochę go ponajezdzal i cyknal od prawej, ja tez tak mam jak jade rano do roboty, wiesmaki co to przyjezdzaja do mojej metropolii jada 40-50 lewym pasem "bo oni za 10km przecież będą skrecac w lewo to od razu pas zajmują zawczasu" - tez na nich najezdzam a jak nie pomaga to cykam od prawej na zyletke i potem od razu na lewy z lekkim zajechaniem drogi i tez niektóre wiesmaki co wyjeli ze stodoly cos lepszego od czinkłeczento (jakas astre czy gofra2) proboja później udowadniać jakie to maja szybkie auta i jakimi sa kozakami, no klamek mi nie urywają jak na razie