Czy da się tak przerobić sterowanie reduktorem żeby podczas jazdy przełączyć z low na high ?
Sprawa przydatna przy ruszaniu z lawetą . Chodzi o ex II .
to jakiś tuning ? założymy może u mnie1 i 2 gdzie jest w skrzyni dopięty dodatkowy kosz.
To może zrób jakiś poradnik i się go podwiesi dla potomnychnie chce mi się tłumaczyć po raz xxx co kiedy jest zapinane w skrzyni
Wystarczy zerknąć w tabelkę kiedy na jakim biegu jaki kosz jest zapięty i mamy wszystko jak na dłoni. Tabelka w manualu do skrzyni......który pewnie trzeba zdobyć, dla chcącego nic trudnego. Zgadzam się też z albrichtem co do tłumaczenia co i jak i kiedy się zapina, zwykłym użytkownikom do niczego to nie jest potrzebne. Jedyne co powinien wiedzieć każdy użytkownik auta, to kiedy i w jakiej sytuacji należy i można włączyć konkretny bieg, a na ten temat jest już bardzo dużo info.To może zrób jakiś poradnik i się go podwiesi dla potomnych
Oczywiście. Bez dwóch zdań.Tabelka w manualu do skrzyni......który pewnie trzeba zdobyć, dla chcącego nic trudnego
No to trzeba zamknąć warsztat i napisać dwa odnośniki:
a HGW... nigdy nie miałem nic do czynienia z JEEPem....A co to za różnica obie skrzynie mają identyczną zasadę działania