Jak na oględzinach wypadł ? ciekawy jestem jaką opinie mu wystawili. Zaglądałeś pod progi/stopnie ?

Oni mają części jak wszyscy nic specjalnego, wahacz od nich po roku miał luzy trzy razy większe niż oryginał po przejechaniu 300t km, sprzedali mi też przerdzewiały filtr oleju skrzyni biegów.Nie o takie części chodziło![]()
Części pochodzą z firmy:
,,Części -USA Jelenia Góra'' strona inter. części-usa.com.pl
Pewnie co niektórzy również tam się zaopatrują.
Pozdro. O i co mnie zaskoczyło wczorajJa za kluczyk a tu dupa zimna, nie pali
No to co widzę aku. niewyładowane, elektryka ok. no to pod auto i ku mojemu zdziwieniu przy rozruszniku kabelek poluzowany brak śrubki. Lekkie manewry i auto pali. Sprawa załatwiona doraźnie na szybkiego bo dziś do warsztatu idzie to przy okazji zrobią należycie.
Uffffff a już myślałem........
Nie ma kilku rodzai 95' 2001 jest to samo, w klockach specjalnej różnicy nie będziesz miał a wybór na allegro jest spory. Z częściami zawieszenia jeżeli zamierzasz jeździć tym autem dłużej to lepiej poszukać coś lepszego. Cześć jest dostępna w sklepie motoryzacyjnym, transit Connect miał parę części takich samych jak ex np. sworznie dolnego wahacza, w sklepie kupisz je w dobrej cenie dobrej jakości na allegro drogie i kiepskie ale na położone na ładnej amerykańskiej fladze.Kabelek chyba się poluzował podczas sprawdzania wiązki przez jeszcze poprzedniego właściciela oraz moż1e i później przeze mnie, tak przypuszczam. Olej będzie zalany tak jak książka serw. przewiduje 5W30. Choć i można 10W40. Później w miarę możliwości sam będę starał się robić proste rzeczy. Czeka mnie jeszcze przed zima wymiana tylnych klocków. Jaki sklep polecacie z częściami do Explorera??? Najlepiej chyba jak z klockiem pójdę do sklepu bo ponoć jest kilka rodzajów do tego modelu z tego rocznika.