Połowa "aktywnych" użytkowników tego forum ma mniejszy wkład niż Agnieszka.
Wit... powiedz mi tak szczerze i wierzysz, że usunięcie połowy kont na forum coś zmieni ? Że nagle ożyje, zaroi się od logujących się użytkowników i piszących posty ?I tak trzymać...![]()
Ale takich nieaktywnych kont mamy sporo...Zbyt wiele...
Kilku na pewno uaktywni się.Wit... powiedz mi tak szczerze i wierzysz, że usunięcie połowy kont na forum coś zmieni ? Że nagle ożyje, zaroi się od logujących się użytkowników i piszących posty ?I tak trzymać...![]()
Ale takich nieaktywnych kont mamy sporo...Zbyt wiele...
Eliza - nie załamuj rąk, nie poddawaj się, w każdej grupie są niezadowoleni nawet z drobiazgów... Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził...Czasem to już mi ręce opadają.....myślę, że ja szybciej się poddaję niż ktokolwiek inny wcześniej.....tak źle tak niedobrze a tak to już w ogóle fatalnie...jak widać popełniam same błędy (zaznaczam że nie jest to foch a reakcja na sprzeczne prośby, groźby, etc.) moim zdaniem "król może być jeden" a zatem........ mam dość, dziękuję wszystkim za miłą współpracę i proszę o zdjęcie ze mnie admina oraz usunięcie konta......
heh jeśli to mnie obejmuje i nazywasz drobiazgiem wypitolenie konta mojej żony... no to ok - widocznie ona na to najbardziej zasługiwaław każdej grupie są niezadowoleni nawet z drobiazgów...
Ale bądź sprawiedliwy - kiedy ostatnio Twoja żona korzystała z tego konta ? Przecież Eliza podała kryteria, według których usuwane są konta...heh jeśli to mnie obejmuje i nazywasz drobiazgiem wypitolenie konta mojej żony... no to ok - widocznie ona na to najbardziej zasługiwaław każdej grupie są niezadowoleni nawet z drobiazgów...
przepraszam nie wtrancam się już - miałem swoje pięć minut, teraz działajcie według własnych reguł
Ale - według mnie - nie chodzi o czyjąś rację, tylko o stan NORMAL...pewnie, że niemasz rację
A mi się wydaje że osoby zasłużone, które coś znaczą dla forum (jak Agnieszka), jeżeli uczestniczą w tym forum to nie muszą przecież cokolwiek pisać, ale nawet jak chce się coś poczytać to lepiej się zalogować, jest wtedy pełny dostęp do wszystkich treści. Rozumiem że razem możecie korzystać z jednego konta więc nie ma potrzeby logowania, ale wtedy te konto jest też tak jak by bezużyteczne. To w takim przypadku może wspólne ? Rad-TiAgnieszka, HubiiKatja, jacek4iMonika ? Sam nie wiem, ale konta trzeba używać, bo po co innego ono jest ?Eliza.. ale postaw się na jej miejscu... to, że nie pisała postów co drugi dzień nie oznaczało, że nie ma swojego wkładu w to forum. Choćby akcja Poznań. I nagle dostaje maila, że jej konto zostało usunięte.![]()
Połowa "aktywnych" użytkowników tego forum ma mniejszy wkład niż Agnieszka.
Moim skromnym zdaniem nie ma potrzeby organizowania żadnych wyborów - aktualnie sytuacja (w kwestii szefostwa) jest bardzo OK.Pora na rozpisanie nowych wyborów ...