fakt bywają ale do sohc, o i za 45pln też wychodzi na to że im nowszy ex to kołla tańszeDawaj linkę do takiego koła, ja jestem chętnybo takie koło można za 60 pln na olx kupić

fakt bywają ale do sohc, o i za 45pln też wychodzi na to że im nowszy ex to kołla tańszeDawaj linkę do takiego koła, ja jestem chętnybo takie koło można za 60 pln na olx kupić
masz dobre podejście więc będziesz żyłwiem rozpędziłem się, ale groźby nikomu jeszcze nie zaszkodziły, pół ślepemu okularnikowi chyba nic złego nie zrobią
pozostaje mi powiedzieć... oby jak najdłużejchodzi już na tym kole
adrian ja specjalnie nie rozbierałem stare się rozleciało a to miałem na wierzchu to lekko szczepiłem na krawędzi bo od tego przetłoczenia zaczyna pękać a dostępność kół do ohv -prawie ich nie ma a jak piszą w ogłoszeniu że do modelu 95-01 to jet interesujące bo ohv ma 6 a sohc 8 śrub mocującychale spawać to faktycznie poroniony pomysł, koszt 80zł + przesyłka, a robota na wiele godzin nieopłacalne takie kombinowanie.
że to się znowu rozpadnie,
jeździłem z krzywym kołem jakiś czas i żadnej różnicy nie było dopiero jak zaczęło ocierać to poczułem.
Ale będziesz musiał rozbierać jak je założyszadrian ja specjalnie nie rozbierałem stare się rozleciało a to miałem na wierzchu to lekko szczepiłem na krawędzi bo od tego przetłoczenia zaczyna pękać a dostępność kół do ohv -prawie ich nie ma a jak piszą w ogłoszeniu że do modelu 95-01 to jet interesujące bo ohv ma 6 a sohc 8 śrub mocującychale spawać to faktycznie poroniony pomysł, koszt 80zł + przesyłka, a robota na wiele godzin nieopłacalne takie kombinowanie.
że to się znowu rozpadnie,
jeździłem z krzywym kołem jakiś czas i żadnej różnicy nie było dopiero jak zaczęło ocierać to poczułem.
Otwory mogą być naprawdę małe, np. wiercone wiertłem 2,5 - 3 mm.wiercąc otwory i je zaspawać osłabiam materiał bo się zbyt przegrzewa w miejscu spawu otworowego przy tej grubości blachy. koło bije prawie tak samo jak nowe miejsce bicia się tylko zmieniło