Tym razem niestety nie dla nas...
Gratulujemy organizatorom i wszystkim którzy byli, a jeszcze bardziej zazdrościmy i żałujemy

Dobrze ujęte - jesteśmy z tych co tak bardzo by chcieli, a nie mogli... A oprócz tego na prawdę sprzęt nawala.Robson...qciuq juz ok![]()
Na poważnie.
ja wiem,że są sytuacje kiedy sie nie da,kiedy robota albo inne sprawy walą się na łeb z nienacka,wiem że termin był podany późno,bo to spontan był....ale qrde....
Frekwencja smutna.![]()
Możecie wierzyć lub nie ale miało byc zupełnie gdzie indziej,potem jeszcze gdzieś w okolicach kuj-pom,ale się zgrzaliśmy,że jak tak blisko to Mazowsze przyjedzie...przecież rzut beretem,bliżej się nie da....a WAS jest najwięcej.... I co?![]()
...i znacie moje zdanie na temat "KLUBU"....nigdy go nie będzie...nigdy...KLUB to ludzie którzy się znają/poznają i co jakiś czas się będa spotykać... cyt. Rdosław T.
Ja też nie jestem w stanie jechać na każde spotkanie bo mnie na zwyczajnie nie stać....trudno.Nie wstydzę się tego choć może powinienem....
Wiem,że jest w śród nas sporo ludzi którzy mają tem sam problem (finansowy) ale się wstydzą o tym mówić...
No nie jest fajnie jak się chce ale nie może .
Trzymam qciuqi za następne spotkanie...mam nadzieję ,że będzię w pełnym składzie.
No nie jest fajnie jak się chce ale nie może .
Ja też, oby nic nie stanęło na drodze.Trzymam qciuqi za następne spotkanie...
A ja się z Dawidem nie zgodzę...i znacie moje zdanie na temat "KLUBU"....nigdy go nie będzie...nigdy...KLUB to ludzie którzy się znają/poznają i co jakiś czas się będa spotykać... cyt. Rdosław T.
Tak.To co innego. Ja mówię o klubie takim wiesz...zrzeszeni,nip srip itd....Zależy co określamy jako KLUB. Dla mnie to grupa ludzi o podobnych zainteresowaniach (a w wypadku Exów głównie o podobnych problemach), którzy dzięki forum wymieniają się informacjami i służą sobie na wzajem pomocą.
Ja mówię o klubie takim wiesz...zrzeszeni,nip srip itd....
tym przetrąconym kciukiem i tak byś w spust nie trafiłJa nie robiłem bo mi nasz fotooperatoreporter zaiwanił kartę
Dawid zawstydził Bogusia?mam za to Twoje foty z piątku wieczór