Raczej cudzych opinii nie wyrażam i nie zwykłem się hamować, szczególnie jak żartuje ...Adrian, nie rozpędzaj się z własnymi opiniami...
Raczej cudzych opinii nie wyrażam i nie zwykłem się hamować, szczególnie jak żartuje ...Adrian, nie rozpędzaj się z własnymi opiniami...
Dokładnie... jeszcze nie przywykliśmy... Heheale tak w sumie to w czym rzecz ? Paweł tak chyba ciut za ostro... przecież to standardowa retoryka Adriana
A to zlot explorerów jestA jaki rodzaj explorerów obowiązuje? będzie topienie czy lans?
no standardowa ale czy zawsze trzeba akceptować?ale tak w sumie to w czym rzecz ? Paweł tak chyba ciut za ostro... przecież to standardowa retoryka Adriana
Łukasz - na miejscu możesz możesz się dosiąść do nas (będziemy mieli jedno wolne miejsce + bagażnikidę poczuć sie wykluczony
Kwestie spania Taurus już opisał...co i jak wygląda z spaniem jedzeniem
Na stronie ośrodka jest info o barze / restauracji...Nocleg gratis TYLKO dla KLUBOWICZÓW, niestety tak jak pisałem wcześniej dysponuje tylko 30 miejscami
3x2osobowe
2x4osobowe
2x6osobowe
do niektórych pokoików można zrobić dostawkę więc dlatego 30, jeżeli ktoś będzie zainteresowany a nie zdąży na listę to mogę zorganizować nocleg w sąsiednim ośrodku w cenie 35zł/doba osoba ( zwykle mają cene 55zł)
Trzeba mu wybaczyć, każdy mod musi się trochę wykrzyczeć zanim się wypali i przypną mu odznakę V IPale tak w sumie to w czym rzecz ? Paweł tak chyba ciut za ostro... przecież to standardowa retoryka Adriana
Wielkie dzięki dobry człowieku zobaczymy jak wyjdzieŁukasz - na miejscu możesz możesz się dosiąść do nas (będziemy mieli jedno wolne miejsce + bagażnik
To widziałemKwestie spania Taurus już opisał...
ale stronkaNa stronie ośrodka jest info o barze / restauracji...
Ja będę jechał z Poznania 13.02 jakby co to 2 osoby max mogę zabrać.tomb2, może byś tak lekko przez Poznań nadrobił?
ja nicWszystko zależy od tego co Kojot i Kamyk przywiozą
super, będę miał to na uwadze i się odezwęJa będę jechał z Poznania 13.02 jakby co to 2 osoby max mogę zabrać.tomb2, może byś tak lekko przez Poznań nadrobił?