No jakoś zbytnio nie umiem raportować wszystkiego na bierząco i zapominam o zdjęciach ale zawsze coś ...
Sruby przeważnie 3/8 są nie do przeżycia tyle potu i energi co na nich straciłem , a i tak wiekszosc została po prostu potraktowana kątówką. Teraz trzeba kombinować , nawiercam otwory i kontruje je nakrętkami z drugiej strony. Buda czyszczenie ,szlifowanie itp..
Po cięzkich zmaganiach jakiś efekt juz jest progi zostały wycięte i wspawane ceowniki (pospawałem tylko punktowo bo mam zwykłą spaware, oddaje progi do znajomego),
wnętrze zdekomletowane

podłoga zabezpieczona bitex'em ,rudej od strony kabiny nie zauważyłem jedynie małe ogniska koło mocowania ramy z budą w jednym miejscu. Przedni pas był troche skorodowany ale bez trageii zabezpieczony i pomalowany
Oprócz tego snorkel jest już szczelny i zamontowany, podłoga i rama od spodu przeczyszczona czeka na podkład antykorozyjny. Zderzaki zostaną jednak seryjne z powodów finansowych przynajmniej jak na dzień dzisiejszy. Opuściłem go spowrotem na drązkach bo mam zamiar zrobić lift na tulejach 5cm ale wcześniej zrobiłem SPOA i nie wiem jak bedzie z wysokością przodu a tyłu ale wszystko wyjdzie w praniu

Explozja bedzie malowana na czarny mat.