chyba troszeczkę przesadziłeśPrzykładowo rozrząd - kompletny zestaw dobrej marki w USA kosztuje $95 - okolice 300zł

chyba troszeczkę przesadziłeśPrzykładowo rozrząd - kompletny zestaw dobrej marki w USA kosztuje $95 - okolice 300zł
Coś faktycznie tanioPrzykładowo rozrząd - kompletny zestaw dobrej marki w USA kosztuje $95 - okolice 300zł
z zielonej gory masz na drugi dzien za 20pln, z rockauto masz w 4 dni za 100dolarow plus clo i vat pewne, dostepnosc zgadza sie, jest bdobra ale ceny wysylek wykrecaja sutyTeż się nie zgadzam. Co mnie obchodzi czy sklep z częściami jest w Zielonej Górze czy w Chicago?
Ostatnio części z rockauto dotarły do mnie w 4 dni!!!!!!!! (to było przed świętami-jakiś zbieg okoliczności czy też tak macie?) Dłużej czekałem na wolny termin u mechanika niż na te graty.
no trochę - teraz dolar poszedł ostro w górę, więc powiedzmy 360zł. Koszt wysyłki do Polski paczką morską za 8 funtów, bo tyle to waży, jak ktoś zamawia sam rozrząd, to $18 = 65zł. Jak pokorzystasz z innych fajnych ofert które mają w USA (ostatnio na Amazon kupiłem tarcze hamulcowe nowe w wyprzedaży za... $3.40 za tarczę - $8 za obie tarcze hamulcowe dobrej firmy (ACDelco) - nawet z kosztem wysyłki $20 za obie tarcze do Polski ($1 - 1lb), to i tak wychodzi 100zł za komplet nowych tarcz hamulcowych Made in USA. No, rozpisuję się - ogólnie rzecz biorąc niestety ale właśnie ceny części do Explorera w Polsce mają narzutę kilkuset procent w porównaniu do ich cen w USA...chyba troszeczkę przesadziłeśPrzykładowo rozrząd - kompletny zestaw dobrej marki w USA kosztuje $95 - okolice 300zł
Ale przecież chodziło o dostępność a nie o ceny ...eny części do Explorera w Polsce mają narzutę kilkuset procent w porównaniu do ich cen w USA...
Możesz również spróbować napisać do: http://passioncars.pl/homeWitam,
czy ma może ktoś dostęp lub możliwości aby mi odszukać fotki z aukcji w USA? Aukcja odbyła się gdzieś w 10.2014.....byłbym bardzo wdzięczny![]()
p.s.....wiem że się to jakoś da zrobićmiałem kontakt do jakiegoś Pana który mi znalazł fotki mojego poprzedniego auta po 4 latach od aukcji....
![]()
![]()
.
pozdr. MArek
Dzięki za dobre słowaNo wygląda na nie draśnięty. Co mu dolegało? Water?
Dobry Wujek -szacun, robisz naprawdę dobrą robotę. Teraz to każdy może świadomie podjąć decyzję. Dziękuję!!