bo  z płynu  wytrącila  się jakaś galareta i kożuch i jak coś z tym nie zrobie  to zatka chlodnice ,nagrzewnice
  bo  z płynu  wytrącila  się jakaś galareta i kożuch i jak coś z tym nie zrobie  to zatka chlodnice ,nagrzewnice  
 myśle że to  efekt  tego dwusiarczku  w oleju
 myśle że to  efekt  tego dwusiarczku  w oleju  
stosowałem to u teścia (kojot pamiętasz? kiedyś pytałem Ciebie o to) i może i pomogło ale nie wiem czy podobnego efektu nie osiągnąłbym za pomocą strumienia z ciepłą wodą, środek jest dobry ale do przeczyszczenia normalnego układu a nie takiego zafajdanegoliqui moly

gluty sie nie rozpuszczają
  gluty sie nie rozpuszczają 

fakt ale trzeba mieć na uwadze że cudów on niestety nie zrobiliqui jest najlepszy z czyściw do chłodnic
 te "gluty" na prawdę ciężko usunąć a w 100% (nawet 90) nie ma szans, chyba że wymieni się wszystko na nowe
 te "gluty" na prawdę ciężko usunąć a w 100% (nawet 90) nie ma szans, chyba że wymieni się wszystko na nowe 
 galaretka ,kisiel i to w kolorze płynu  wygląda jakby  sie zważył
  galaretka ,kisiel i to w kolorze płynu  wygląda jakby  sie zważył  
 masz to rozumiem w całym układzie? trzeba by dobrać środek który jest bezpieczny dla metali lekkich/kolorowych...
 masz to rozumiem w całym układzie? trzeba by dobrać środek który jest bezpieczny dla metali lekkich/kolorowych...