Przeglądałem forum w sprawie nivo i jakoś zawędrowałem do tego tematu. Zdziwienie gdy zobaczyłem moje EX'y mega, pełna inwigilacja

Co do samych autek, jednego mam od pół roku, podniesiony przód na śrubach tył na wieszakach. Zaczepy z przodu jednocześnie pod hi lifta i do ciągania. Oponki 265/70 r16 w terenie nawet daje radę

Lifty robiłem sam i wcześniej nie wyglądał na męczony w terenie, ale miał tylu właścicieli (w ostatnim roku 3 właścicieli nie licząc mnie), że to stan niemal agonalny. Od samego początku gdy go mam niestety bierze olej a ostatnio gdy dolewałem zobaczyłem masło pod korkiem, reduktor wyje oraz chyba wszystkie kontrolki na desce się świecą, wiec postanowiłem kupić 2 na części. Ten drugi jest w moim posiadaniu od kilku dni w sumie, przywiozłem go sobie z ok Poznania (pewnie wiele osób widziało ogłoszenie). Jest jezdny tylko ma błąd czujnika wałka rozrządu i nie ma progów (ach te explorery

). Trochę poniszczony w środku przez Hansa czy innego turka. Oby dwa to OHV'ki z gazem, jeden zagazowany w Reichu (sekwa) a drugi oczywiście w PL wiec ma podciśnieniowy gaz. Tak czy inaczej z 2 będzie 1 w pełni sprawny.
Pozdro
PS Na tej fotce akurat tego zbytnio nie widać, ale lift 2" gdy stoją obok siebie wydaje się być ogromny