Tylko pamiętajcie, że skończyli wiadukt i McD już tak prosto nie wraca się na trasęNa postój proponuje MD w Częstochowie. przy trasie i prawie połowa drogi

My z Kato ruszymy dopiero po robocie czyli ok 16 a na miejscu możemy być po 17.[/quote]
Tylko pamiętajcie, że skończyli wiadukt i McD już tak prosto nie wraca się na trasęNa postój proponuje MD w Częstochowie. przy trasie i prawie połowa drogi
Nadal jest do przewiezienia ten bagażnik? Trzeba by się z Robo dogadać to bym go po drodze w czwartek po południu od niego zabrał i poprosił Kamyka w Warce co by do relingów doczepił bo ja to już w kosmos sięgnę z dwoma a jazgot wiatru nawet moją małżonkę zagłuszy. No i coś do przypięcia będzie potrzebne, ja mam jeden pas a nie kupię jeszcze ze trzech tylko na ten transport. Może Robo pożyczy jak ma...Koledzy jest wielka prośba do tych co jadą na zlocik. Prawie zakupiłem od Robo21 bagażnik dachowy na Exa ale żaden kurier nie chce mi go dostarczyć w rozsądnej cenie. Czy ktoś z Was jadących przez okolice Sochaczewa zabrałby dla mnie ten bagażnik od Robo21? Zapłata do ustalenia.