No muszę się zastanowić bo wnioskuję że do jakiegoś gwałtu (aktywizacji ) doszło.Ty nie rycz, tylko się szykuj na najbliższy zlot !!!Nic dodać. nic ująć - jedynie :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A więc robimy listę chętnych:Może się spełni jak zorganizuję zlot na Grochowie
Na Gierałtowie ?!Może się spełni jak zorganizuję zlot na Grochowie
Na Gierałtowie ?!
a kto? kto ?Dzisiaj usilnie do tego mnie namawiano żeby zrobić zlot w moich okolicach.
Nie ma jak kotłowanie w KotlinieA dalej już nie można?
Był u mnie kolega z okolic Częstochowy (nie zrzeszony w naszym klubie, bo nie ma Exa i raczej nie zamierza kupować) i to on znając część walorów turystycznych terenowych usilnie dąży do zorganizowania imprezy w tych terenach.a kto? kto ?
coś w tym jest...Nie ma jak kotłowanie w Kotlinie
tereny na 100 macie fajne... więc do dzieła...Był u mnie kolega z okolic Częstochowy (nie zrzeszony w naszym klubie, bo nie ma Exa i raczej nie zamierza kupować) i to on znając część walorów turystycznych terenowych usilnie dąży do zorganizowania imprezy w tych terenach.
Ale już mamy przyszły rok od prawie dwóch miesięcy...Dzisiaj usilnie do tego mnie namawiano żeby zrobić zlot w moich okolicach. Rozważam taką możliwość, warunek jest jednak taki że musi być to w lecie i w dobrej miejscówce, takich u mnie nie brakuje. Termin, to jednak nie ten, a raczej przyszły rok.