Dlatego wydaje mi się dobrym rozwiązaniem unikanie przejazdu w kolumnach przez puszczanie ludzi w małych (najlepiej dwa auta) zespołach.
Oczywiście to spowoduje, że dotarcie do wyznaczonego miejsca znacznie rozciągnie się w czasie.
akurat w Kole jest to możliwe, bo w ramach festiwalu jest parada po mieście i taki przejazd zawsze mieliśmy zagwarantowany - pozamykane ulice, eskorta, etc...Jeżeli chodzi o miasto i kolumnę 30 aut jest to nie do zrealizowania. Nas Policja tylko eskortowała a nie koordynowała. Nie można zamknąć skrzyżowania ani wyłączyć świateł. Zawsze się porwie w mieście.
Aby zrobić to tak jak być powinno to trzeba zamówić przejazd o szczególnych parametrach. Pozwolenia załatwić właściwie się nie da a jak da to milion papierków, milion czasu i niestety milion pieniędzy. Przerabiałem to.
http://www.explorerfanklub.org.pl/forum ... php?g=1650A więc organizujemy Sztab Koło i planujemy zlot zlotów!
Nie jest tyle wart...do wzięcia za pół miliona
He he he. Przecież ja sie już wypaliłem jak to powiedział Adrian. Dlatego zostałem VIP-em, który tylko pierdzi w stołekRafbor! Za robotę się bierz !
![]()
Czyli grupa wsparcia jest w miarę aktualna.
mam 3/4 oczekuje od ciebie pomocyOczywiście mogę pomóc każdemu w każdym zlocie
Gdzie i kiedy i lecimymam 3/4 oczekuje od ciebie pomocyOczywiście mogę pomóc każdemu w każdym zlocie![]()
![]()
zleć do mnie
![]()
nie rzucaj słów na wiatrmam 3/4 oczekuje od ciebie pomocy zleć do mnie
już coś wymyślenie rzucaj słów na wiatr