znaczy że co mamy cie nauczyć jak poznać że skrzynia dziala poprawnie ?Liczyłem na konstruktywną relację
 nie bardzo rozumiem czego  oczekujesz że będziemy wróżkami

znaczy że co mamy cie nauczyć jak poznać że skrzynia dziala poprawnie ?Liczyłem na konstruktywną relację

wit.rys
 wit.rys

A może zamiast wymagać skorzystasz z szukajki i trochę poczytasz...???Wiem że to ruletka. Lecz jako fachowcy powinniście wiedzieć więcej niż ja laik
 odkręć miskę... zobacz, powąchaj olej... nie powinno być opiłków, olej powinien być czysty(czerwony) nie powinno być czuć spalenizny...
 odkręć miskę... zobacz, powąchaj olej... nie powinno być opiłków, olej powinien być czysty(czerwony) nie powinno być czuć spalenizny...  reszta to szczęście
  reszta to szczęście 

MirEx68
 MirEx68

wierz mi nigdy nie zgłębisz nie ma dnia żeby mnie ex czymś nie zaskoczyłjak już zgłębię temat forda

generalnie explorerowe chłopy to dobre chłopy pierwsze wrażenie różnie nam wychodzi ale to pewnie dlatego że rzadko mamy odczynienia z nowymi
 generalnie explorerowe chłopy to dobre chłopy pierwsze wrażenie różnie nam wychodzi ale to pewnie dlatego że rzadko mamy odczynienia z nowymi   

MirEx68
 MirEx68

bo zawsze ze mną wtedy rozmawia, na temat kłopotów z Exemdo mnie możesz dzwonić w środku nocy ale pewnie będzie zajęte