świetny pomysłMam pytanko: może na ten zlot w Kole zaprosimy kluby ze Słowacji, Czech, Węgier...???
świetny pomysłMam pytanko: może na ten zlot w Kole zaprosimy kluby ze Słowacji, Czech, Węgier...???
Ta i dalej zapowiada, może jakoś zmotywuje mnie ten zlot do płacenia składekAdrian się zapowiadał![]()
Może jeszcze z Rosji i Ukrainy będzie ciekawiejświetny pomysłMam pytanko: może na ten zlot w Kole zaprosimy kluby ze Słowacji, Czech, Węgier...???
Właśnie rozmawiałem z Marcinem.
Dzisiaj postara się uaktualnić informacje.
To co już się znalazł?to ja napisze do putinka może wpadnie![]()
Może jeszcze z Rosji i Ukrainy będzie ciekawiejświetny pomysłMam pytanko: może na ten zlot w Kole zaprosimy kluby ze Słowacji, Czech, Węgier...???
Właśnie, nalejpiej przyjść na gotowe, niech inni zapier..."Niestety" nie jestem klubowiczem więc nie pomogę
No to musisz znaleźć jeszcze parę osób myślących tak jak ty i założyć własne forum będziecie np. w 5 osób płacić składkę nikt wam nie będzie przeszkadzał będzie super!Właśnie, nalejpiej przyjść na gotowe, niech inni zapier..."Niestety" nie jestem klubowiczem więc nie pomogę
To właśnie dlatego jestem zwolennikiem płatnego forum
A może wystarczy pozbyć się darmozjadów...???No to musisz znaleźć jeszcze parę osób myślących tak jak ty i założyć własne forum będziecie np. w 5 osób płacić składkę nikt wam nie będzie przeszkadzał będzie super!