Stał długi czas do sprzedaży był rozbity chciał 18 900 teraz taka cena widziałem zdjęcia ale to tylko zdiecia jak był trafiony nie wiadomo ale wygląda fajnie środek super ale no własnie cena.
co radzicie rozmawiałem z nim ze 3 miesiące temu handlarz nie mógł sprzedać i wystawił po zrobieniu ten ale poszukiwania trwają dzięki za wypowiedzi
Witam......
Czy naprawdę kolega nie widzi posta wcześniejszego który właśnie "traktuję" o tym samym aucie???

. Ok, powiem co wiem o nim. Ten ford był ściągnięty z USA do Holandii po wypadku, ktoś sobie wyklepał i jeżdził. Znowu miał wypadek w Holandii i właściciel już go nie chciał tylko sprzedał handlarzowi z polski. Miał się sprzedać rozbity ale się nie udało więc handlarz go jakoś tam zrobił i wystawił z odpowiednio większą ceną

. Swego czasu byłem mocno zainteresowany tym autem ale: 1) w bazie holenderskiej wychodzi jasno że auto miało LPG...sprzedawca twierdzi że napewno NIE (widziałem fotki tego auta jak stało w Holandii i na 100% widać było z tyłu oberwany wiszący wlew do gazu

), po 2) widziałem też fotki tego auta ze środka i jak dla mnie to był on nieżle zpanachany (fotele, w bagażniku kurnik itd)...nie wiem jak teraz...może właściciel użył jakiegoś "cudownego" środka do mydlenia oczu

. Chciałem aby ktoś z forumowiczów podjechał i go zobaczył na własne oczy nooo ale niestety nie było chętnych

. Sam nie wiem...auto kosztuję 23900 (no niech zejdzie do 23000), dojdzie jeszcze ok 4-4,5tys za LPG, jakieś płyny, aha...nie ma praktycznie opon itd. Wychodzi ponad 30tys, nie wiem....trochę drogo

.....