więc jest SHREK
 więc jest SHREK Jankes
 Jankes

więc jest SHREK
 więc jest SHREK

więc jest SHREK
 więc jest SHREK Jankes
 Jankes

teraz do mnie dotarło... drukarkę faktycznie muszę kupić... jedna co prawa płynie ale jakaś kolorowa też się przyda.Jankes, ale mi o drukarkę chodziło
Hmm na pewno niebyłem to ja bo dziś się moje autko garażowało, natomiast widziałem dziś 2 razy zielone EXII, jedno też właśnie w okolicy cmentarza na Zgierskiej a potem na Sienkiewicza na parkingu przy pogotwiu i jeszcze widziałem czerwone EXII przy Zarzewie na fajnych oponkach i na numerach z woj. mazowieckiego.dzisiaj na zgierskiej w lodzi przy cmentarzu zielone ex II i zaraz chwile za nim czerwone exII (pozdrowilem lapka nawet ale bez odzewu)
 No i wczoraj odbyłem nim ostatnia jazdę z Łodzi do Warszawy - odstawiłem autko nowej właścicielce - weterynarz (teraz koty będą nim zapewne jeździły ...).
 No i wczoraj odbyłem nim ostatnia jazdę z Łodzi do Warszawy - odstawiłem autko nowej właścicielce - weterynarz (teraz koty będą nim zapewne jeździły ...).a może marwit swojego sprzedałPrzyznac sie bez bicia - kto dzis jechal zielonym Explo I na lodzkich rejestracjach i byl o 9.00 w Plonsku na E77?

więc jest SHREK
 więc jest SHREK