A ten znowu swoje...jakiś dyrygent tej orkiestry musi być

Dawid, a Ty bez przewodnika już nic, tak sam od siebie, na luzie, bez spiny, bez planów, bez poleceń...???

A ten znowu swoje...jakiś dyrygent tej orkiestry musi być
Jechałeś kiedyś w teren w więcej niż 7 aut?A ten znowu swoje...jakiś dyrygent tej orkiestry musi być![]()
Dawid, a Ty bez przewodnika już nic, tak sam od siebie, na luzie, bez spiny, bez planów, bez poleceń...???
Na szefa szefów proponuję Tatę Adama... Gość na piątkę z plusemKierownik/dowódca/przewodnik stada musi być
No to mamy Komandora ... jak się zgodzi oczywiścieszefa szefów proponuję Tatę Adama
Przy założeniu, że 20 chętnych na spot będzie jednocześnie chętnymi do noclegu pod jednym dachem...co daje 35PLN za głowę na dobę
Może jestem optymistycznym optymistą, ale myślę, że nie będzie z tym problemu... Ale do samych źródeł Sanu i tak nie dojedziemy, trzeba będzie uruchomić "per pedes"...ogarnijcie pozwolenie za mucznymkoniecznie !!!
![]()
Trzeba też pamiętać, że cena taka będzie możliwa przy założeniu, że wszyscy korzystający z tego kwaterunku uczestniczą w spocie w tym samym terminie...co daje 35PLN za głowę na dobę
a tam nie dojedziemyAle do samych źródeł Sanu i tak nie dojedziemy,
mój ex już to ma i to włączonetrzeba będzie uruchomić "per pedes"...