właśnie zresetowałem i nie działa mój cudowny sposób,muszę poczekać aż samo ruszy.
A które to jest TO pole? Jakbyś wyjaśnił co chcesz zrobić i w którym miejscu, może byłoby łatwiej...wpisać adres z fb... a co innego można w tym polu wstawić ?
Restartując ruter zmieniasz zapewne adres IP z którego jesteś widoczny w sieci. Blokowane są adresy, z których ktoś mógł rozrabiać na forach (spam, etc) i pewnie co jakiś czas taki adres jest Ci przydzielany.wyświetlił mi się komunikat,jak chciałem odpowiedzieć na posta,że mój adres IP jest na liście zablokowanych adresów,dlaczego tak się dzieje,czasami-raz na pół roku(ale tam dużo rzadziej bywam) mam taki komunikat na forum pewnej niemieckiej marki co to ma szachownicę w znaku firmowym,po zrestartowaniu routera wszystko śmiga,jak nie zrestartuję to nie mogę pisać przez trzy dni
właśnie zresetowałem i nie działa mój cudowny sposób,muszę poczekać aż samo ruszy.
Radek... TO pole wygląda w ten sposób, że po lewej stronie jest napisane "FACEBOOK" a po prawej puste miejsce na wpisanie czegoś... Myślałem, że wpisuje się tam adres fejsbukowy, ale wyświetla komunikat jak wyżej podałem...A które to jest TO pole? Jakbyś wyjaśnił co chcesz zrobić i w którym miejscu, może byłoby łatwiej...wpisać adres z fb... a co innego można w tym polu wstawić ?
"to co masz po adresie facebook.com/" - oOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooo, i o to mnie sie rozchodziło...Chodzi Ci o pole w profilu użytkownika? Bo mogę się tylko domyślać, że o to chodzi...
A co tam wstawiasz? Dokładnie wklej co próbujesz wstawić w to pole. Witek, próbujesz uzyskać pomoc pisząc "samochód mi nie działa".
W profilu nie wkleja się całego linku do facebooka tylko nazwę skróconą swojego profilu - to co masz po adresie facebook.com/
Witek, wychodzisz niepotrzebnie z założenia, że ja muszę znać wszystkie możliwe opcje tego forum, jak już pisałem nie mam tu etatu, i na życie zarabiać muszę jak wszyscy, więc robie to po godzinach, w prywatnym "wolnym" czasie...Ps. A oprócz profilu jest gdzieś jeszcze takie pole...???
Przeorganizowanie było niezbędne bo stary silnik to było sito z dziurami, które ciągle wykorzystywali spamerzy, ataki na serwer też były, ale tego nikt nie widzi...Ok, ok, po tym, jak "przeorganizowałeś" forum uznałem, że znasz jego każdą śrubkę...
Sorki za utrudnienia...
Ps. brakuje mi cytowania selektywnego...![]()
a teraz mamy nwiusie fochcPrzeorganizowanie było niezbędne bo stary silnik to było sito z dziurami, które ciągle wykorzystywali spamerzy, ataki na serwer też były, ale tego nikt nie widzi...Ok, ok, po tym, jak "przeorganizowałeś" forum uznałem, że znasz jego każdą śrubkę...
Sorki za utrudnienia...
Ps. brakuje mi cytowania selektywnego...![]()
I Dawid też ułaskawionyO ban zdjęty...