Czyj jest ten Ex? Drogi jak za 20 latkahttp://olx.pl/oferta/ford-explorer-off- ... 53f8765832
a właśnie, jak to zrobić, u mnie również dziwnie rośnie ilość postów a mam zaledwie 3 tematy? proszę o krótka lekcję jak dla debilaGabo1998 bądź proszę łaskaw edytować posty, a nie wszędzie walić jeden pod drugim...
ma kolega na myśli te dwa znaczki, "zgłoś ten post" oraz "odpowiedz z cytatem"?polecam najechać myszą na ikonki po prawej stroniepodpisy wszystko wyjaśnią.
Oooo, a teraz pojawiły się dwa nowe, "edytuj" i "kosz"ma kolega na myśli te dwa znaczki, "zgłoś ten post" oraz "odpowiedz z cytatem"?polecam najechać myszą na ikonki po prawej stroniepodpisy wszystko wyjaśnią.
Proszę o wybaczenie moją ignorancję, ale nie należę do wirtuozów komputerowych czy forumowych, a instrukcji nie czytam z założenia
Kolego jak masz swój post masz tam taki ołówek czy cóś. Jak najedziesz tam na to kursorem to tam pisze ,,Edytuj,, Tyle w sprawie postów
jasna sprawa, już ogarniamGabo 1998, jednak potrafisz tylko się czasami nie chce
Edycja i usuń jest tylko we własnych postach, w celach edycji a nie pisania jeden pod drugim w ciągu minuty